Kövess minket:
Eseménynaptár
2020. január
H
K
Sz
CS
P
Szo
V
 
 
1
2
3
4
5
7
8
9
11
12
13
14
15
16
17
19
20
21
22
23
25
26
27
29
30
31

Összes esemény ›

Impresszum

Szekszárdi Szakképzési Centrum

A www.szekszardiszc.hu honlap működtetését a Szekszárdi Szakképzési Centrum

végzi.

Szerzői jogvédelem

A www.szekszardiszc.hu honlapon elérhető minden anyag szerzői jogvédelem alatt áll. Használatuk feltétele, hogy a weboldalra látogató internetező az eredeti anyagokat vagy azok másolatait érintő szerzői jogokat és a szellemi alkotásokhoz fűződő egyéb jogokat maradéktalanul tiszteletben tartja.

A Szekszárdi Szakképzési Centrum a honlap bármely tartalmának, bármilyen módszerrel történő másolásával, terjesztésével és felhasználásával kapcsolatos jogot fenntart.

A Szekszárdi Szakképzési Centrum előzetes, de nem kizárólagos és nem átruházható felhasználási engedélyt ad ahhoz, hogy a honlap látogatója a honlapon megtalálható tartalmakat kizárólag saját személyes használat céljára a számítógépére letöltse, és ott megőrizhető formában rögzítse, illetve kinyomtassa. Arra azonban nem ad engedélyt, hogy azt harmadik fél számára bármilyen módon és formában hozzáférhetővé tegye.

A www.szekszardiszc.hu honlapján található anyagokat kizárólag a Szekszárdi Szakképzési Centrum előzetes írásbeli engedélyével jogosult egészben vagy bármely részében módosítani, harmadik fél számára továbbítani, nyilvánosan közzétenni, előadni, terjeszteni, illetve egyéb módon a nyilvánosságra hozni.

Honlapkészítés és tárhely üzemeltetés

Eastside Informatika Kft.

  
  
© 2019 Szekszárdi Szakképzési Centrum / Minden Jog Fenntartva