Kövess minket:
Eseménynaptár
2020. január
H
K
Sz
CS
P
Szo
V
 
 
1
2
3
4
5
7
8
9
11
12
13
14
15
16
17
19
20
21
22
23
25
26
27
29
30
31

Összes esemény ›

Főoldal / Hírek / Nálunk ilyen is van! – érettségi utáni képzések napja a Jövőd záloga Pályaválasztási Kiállításon

Nálunk ilyen is van! – érettségi utáni képzések napja a Jövőd záloga Pályaválasztási Kiállításon

2019. november 13.

Logisztika, közgazdaság – egyebek mellett erről a két ágazatról gyűjtöttek információkat a hozzánk látogatók, de minden, a Szekszárdi Szakképzési Centrum által hirdetett képzésről kértek információt a standjainkhoz érkezők.

Gépészet, logisztika, kereskedelem – hosszan lehetne sorolni, hogy mekkora kínálattal - emellett szóróanyagokkal, ajándékokkal és sok-sok hasznos tanáccsal - vártuk az érdeklődőket a Jövőd záloga Pályaválasztási Kiállítás második, érettségi utáni képzéseket bemutató napján.

Érdeklődőben nem volt hiány, ráadásul a látogatók szinte minden meghirdetett ágazatunkkal, szakmánkkal kapcsolatban tettek fel kérdéseket, népszerű volt egyebek mellett a közgazdaság, valamint a logisztika ágazata.

A szekszárdi Babits Mihály Kulturális Központban megrendezett eseményen két standon mutattuk be képzési palettánkat, amely igazán piacképes szakmákat kínál az érdeklődőknek.

A Jövőd záloga Pályaválasztási Kiállítás november 14-én, csütörtökön folytatódik, ahol – a keddi naphoz – hasonlóan újfent mind a kilenc tagintézményünkkel várjuk a pályaválasztás előtt állókat.

 

Kapcsolódó képgaléria

  
  
© 2019 Szekszárdi Szakképzési Centrum / Minden Jog Fenntartva