Perczel Mór Szakképző Iskola

Erasmus+ 2017

Örömmel tudatjuk Mindenkivel, hogy iskolánk újra sikeresen pályázott a Tempus Közalapítvány mobilitási projektjére. A nyertes pályázat címe: Nyitott (műhely- és iroda) ajtók az EU-ba II, a pályázattal elnyert összeg: 28 748 Euró. A projekt keretein belül 16 tanuló és két kísérőjük négyhetes szakmai gyakorlaton vesz majd részt a németországi Waldkirchenben, szeptember 10. és október 7. között.

A diákok részvételi szándékukat egy jelentkezési lap és egy motivációs levél kitöltésével jelezhetik, amit az iskola titkárságán kérhetnek, és oda is kell leadni. A programban való részvétel ingyenes, az utazás, a biztosítás és az ellátás minden költségét a program fedezi. 16 fő szorgalmas, jó magaviseletű, német nyelvet tanuló diák jelentkezését várjuk és tanári ajánlás szükséges hozzá. A kiutazást felkészítő tábor előzi meg, augusztus 21. és 31. között. Szakmai és idegen nyelvi felkészítés és egy kétnapos bentlakásos tréning a felkészítés várható programja.

Várjuk minden olyan diák jelentkezését, aki nyitott az újra, szeret tanulni, kirándulni, idegen országokat megismerni és szereti a kihívásokat!

Hozzászólások lezárva.